مسابقات سراسری قرآن و عترت

اساتید محترم و دانشجویان گرامی می توانند پرینت فرم تکمیل ثبت نام را به اداره فرهنگی دانشکده ارائه فرموده و یا تصویر فرم را به آیدی زیر در سروش farhangi۵۹۳۱ ارسال فرمایند.

برگزاری اردوی دانشجویی مشهد مقدس
برگزاری اردوی دانشجویی مشهد مقدس - ویژه دانشجویان خواهر

برگزاری اردوی دانشجویی مشهد مقدس

- دانشجویان علاقه مند جهت ثبت نام، دریافت شماره حساب و کسب اطلاعات بیشتر، در اسرع وقت به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مراجعه فرمایند. - اولویت با فعالان فرهنگی و ورودی های جدید می باشد. - ظرفیت محدود است - سهم دانشجو از هزینه اردو: ۱۸۵۰۰۰ تومان - زمان برگزاری اردو: آذرماه

آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود واحد تهران شمال
آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود واحد تهران شمال برگزار شد

آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود واحد تهران شمال

آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود واحد تهران شمال برگزار شد به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و با حضور پرشور بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان، آئین استقبال از ورودی های جدید و آغاز سال تحصیلی این واحد دانشگاهی در روز پایانی مهرماه برگزار شد. در این مراسم دکتر امان اله پیشوا، معاون دانشجویی فرهنگی واحد، ضمن گرامیداشت ایام اربعین امام حسین (ع) و یاران با وفایش، هدف از برگزاری مراسم استقبال از ورودی های جدید را آشنایی بیشتر دانشجویان با سلسله ضوابط و مقررات دانشگاهی، آشنایی با مسئولان واحد و اطلاع از دستاوردها و قابلیت های علمی، فرهنگی و تحقیقاتی واحد تهران شمال معرفی کردند. سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین موسی بیات مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، پیرامون اربعین حسینی و دکتر سیدعطااله افتخاری معاون آموزشی واحد پیرامون تبیین ضوابط آموزشی و ارایه توضیحات مورد نیاز دانشجویان جدید در حوزه های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی توسط مدیران کل مربوطه، اجرای تواشیح، مدیحه سرایی، توزیع کتابچه معرفی واحد دانشگاهی، پخش نماهنگ و برگزاری مسابقه حضوری از دیگر برنامه های این مراسم بود که ۳۰ مهر در سالن بزرگ مجموعه ورزشی واحد تهران شمال برگزار شد.