ویژه برنامه نکوداشت مقام استاد
دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم گرامی باد.

ویژه برنامه نکوداشت مقام استاد

برگزاری ویژه برنامه نکوداشت مقام استاد مورخ ۹۷/۲/۱۹ در سالن اجتماعات سایت حکیمیه

ادامه مطلب
اکران فیلم «به وقت شام» همراه با تقدیر از خانواده اولین شهید دهه هفتادی مدافع حرم
اکران فیلم به وقت شام

معاونت فرهنگی دانشجویی در راستای گرامیداشت مقام والای شهدا اقدام به اکران فیلم ارزشمند «به وقت شام» در تاریخ ۹۷/۲/۱۷ در سالن اجتماعات سایت حکیمیه نموده و در ابتدای برنامه با حضور مسئولین فرهنگی واحد و استقبال خوب دانشجویان از خانواده محترم شهید سید محمد حسین میردوستی به عنوان اولین شهید دهه هفتادی مدافع حرم تجلیل شد.

برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان
فرارسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج ا..) مبارک باد.

برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان

برگزاری جشن میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج ا..) با همکاری کانون دانشجویی دال مورخ ۹۷/۲/۱۶ در طبقه همکف دانشکده فنی مهندسی