سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت گرامی باد.

دهه کرامت چیست؟ - یکم ذی القعده سالروز میلاد حضرت معصومه(س) است؛ بزرگ بانویی که به همراه برادرش امام رضا(ع)، آموزگاران تقوا، احسان و کرامت برای تمامی اعصار شدند. به همین مناسبت در کشورمان فاصله میان ولادت کریمه اهل بیت (س) تا تولد امام هشتم (ع)، دهه کرامت نامیده شد تا ارزش وجودی آن خوبان را همگان دریابند. این دهه‌ مبارک یادآور بسیاری از نکته‌های متعالی و مفاهیم ارزشمند در دین مبین اسلام است. فرصتی شایسته که لطیف‌ترین علایق، مهر و وفای بی همتای یک خواهر نسبت به مقام شامخ و والای برادر خویش را نشان می‌دهد.

اطلاعیه کمیته انضباطی دانشجویی

شرح تخلفات امتحانی

دانشجویان گرامی : ضمن آرزوی موفقیت در امتحانات نیمسال اول۹۸-۹۷ شرح تخلفات امتحانی را به آگاهی می رساند:

اطلاعیه ممنوعیت به همراه داشتن وسایل الکترونیکی در جلسه امتحان
ممنوعیت به همراه داشتن وسایل الکترونیکی در جلسه امتحان

اطلاعیه ممنوعیت به همراه داشتن وسایل الکترونیکی در جلسه امتحان

دانشجویان گرامی ! با توجه به فرارسیدن امتحانات پایان نیمسال دوم ۹۸-۹۷ ، ضمن آرزوی موفقیت در امتحانات به آگاهی می رساند: به همراه داشت موبایل ، ساعت هوشمند، ام پی تری و سایر وسایل الکترونیکی ممنوع است و منجر به طرح موضوع در کمیته انضباطی و کسب نمره ۰.۲۵ می شود. لذا خواهشمنداست از آوردن اینگونه وسایل به جلسه امتحان جداً خودداری فرمایید.

ایستگاه نقلیه دانشجویی در سال جدید فعال است
فعالیت ایستگاه نقلیه دانشجویی در سال جدید

ایستگاه نقلیه دانشجویی در سال جدید فعال است

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند: ایستگاه نقلیه دانشجویی واقع در ضلع جنوبی پردیس واحد آماده خدمات رسانی در ایاب و ذهاب دانشجویان به مترو فرهنگسرا و میدان نوبنیاد می باشد. خواهشمند است جهت حفظ امنیت خود از تردد با خودروهای متفرقه خارج از واحد پرهیز نمایید. حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی

جشن بزرگ نیمه شعبان
فرارسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج ا..) مبارک باد.

جشن بزرگ نیمه شعبان

سه شنبه سوم اردیبهشت ماه ۹۸ - ساعت ۱۲ سالن اجتماعات دانشکده مدیریت