اطلاعیه کمیته انضباطی دانشجویی

بسمه‌ تعالی

اطلاعیه کمیته انضباطی دانشجویی

دانشجوی گرامی:

با توجه به فرارسیدن ایام امتحانات پایان نیمسال، ضمن آرزوی توفیق، توجه شما را به مفاد شیوه‌ نامه انضباطی دانشجویی، موضوع تخلفات آموزشی جلب می‌نماید:

موارد مشهود تخلف در امتحان

ü به همراه داشتن کتاب، جزوه، یادداشت، ماشین‌ حساب (مگر مواردی که استاد در برگه سوال مجاز شمرده باشد).

ü به همراه داشتن موبایل و هرگونه وسایل الکترونیکی (حتی روشن).

ü فراهم نمودن شرایط برای استفاده سایر دانشجویان از پاسخنامه خود و یا هرگونه کمک به دیگر دانشجویان برای پاسخگویی به سوالات اعم از تستی یا تشریحی.

ü جابجایی برگه سوالات یا پاسخنامه.

ü نوشتن اسم غیرواقعی بر روی پاسخنامه.

ü فرستادن دیگری به جای خود در جلسه امتحان.

ü شرکت به جای دیگری در جلسه امتحان.

ü خارج نمودن پاسخنامه از جلسه و یا هرگونه اقدام جهت مفقود نمودن، پاره کردن یا امحای آن.

ü بلعیدن، پاره‌ کردن، پنهان کردن یا عدم ارائه نت و ابزار مورد استفاده برای تقلب به مراقب.

ü ایجاد سر و صدا و بی نظمی در جلسه امتحان و عدم توجه به تذکر مراقب.

تنبیهات

Ø در صورت ارتکاب به هر یک از تخلفات فوق، نمره ۲۵/۰ منظور می‌گردد.

Ø تکرار تخلف علاوه بردرج نمره ۲۵/۰، منجر به محرومیت از تحصیل می‌گردد.

Ø تخلف به صورت جایگزینی علاوه بر درج نمره ۲۵/۰، منجر به محرومیت از تحصیل می‌گردد.

Ø شرکت به جای دیگری در امتحان منجر به محرومیت از تحصیل (حداقل به مدت یک نیمسال) می‌گردد.

«کمیته انضباطی دانشجویی واحد»

Ranessa
۰۱ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۱:۴۸
Could we say that, the title of the pulbciation is in of itself a historic term? I’m sure you meant it to be ironic. Time for a poll – what should the new title be? Something that equates Canada + History but isn’t offensive in this era or any that preceded it. The Red & White?