گزارش خبری از برگزاری بازدید و سفرهای علمی واحد در سال 1395

۱۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۰ اخبار
حضور چشمگیر بیش از 1100 نفر از دانشجویان واحد تهران شمال در 65 فقره بازدید علمی...

بیش از ۱۱۰۰ نفر از دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ ارشد واحد تهران شمال طی نیمسال دوم ۹۵-۹۴ در ۶۵ فقره بازدیدعلمی یک و چند روزه از مراکز و موسسات علمی، آموزشی و پژوهشی واقع در استان‌های تهران، هرمزگان، همدان، قزوین، البرز، مرکزی، زنجان، قم و سمنان حضور چشمگیر داشته و بر آموخته‌ های علمی خود افزودند.

دکتر قیومی، معاون دانشجویی فرهنگی واحد تهران‌ شمال، با اعلام این آمار هدف اصلی از برگزاری اینگونه بازدیدهای متنوع، پرهزینه و مسئولیت آور را ارتقای سطح علمی دانشجویان و عینیت بخشیدن به مطالب و دروس نظری عنوان نمود؛ ضمن آنکه این معاونت در اینگونه سفرها به مباحث و مسائل فرهنگی توجه ویژه ای داشته است.

ایشان حفظ امنیت و مصالح عمومی دانشگاه و تأمین رفاه دانشجو طی مراحل بازدید را در اولویت برنامه‌ ریزی‌‌های حوزه این معاونت دانست؛ چراکه در سایه امنیت و رفاه، بنیان دانش در نهاد دانشجو ریشه مستحکم‌تری خواهد دواند.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد تهران شمال، توفیق این واحددانشگاهی در تحقق این امر را مرهون الطاف الهی، رهنمودها و حمایت‌های ریاست محترم واحد، اساتید برجسته و پرسنل کارآمد اداره کل اموردانشجویی ستادی و دانشکده ‌ها، اداره کل حراست و اداره کل امور اداری و مالی ذکر کرد و برای ایشان و دانشجویان واحد آرزوی سربلندی و سلامت نمود. ×××××××