دومین جشنواره ملی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، سال آینده برگزار می شود

۱۲ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۹ کد خبر : ۴۴۱۵ اخبار تصویری دانشجویی فرهنگی اخبار
دومین جشنواره ملی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، سال آینده برگزار می شود

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دومین دوره جشنواره ملی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را سال آینده برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با توجه به برگزاری موفقت‌آمیز اولین جشنواره ملی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در شهریور امسال، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دومین دوره این جشنواره را در سال 96 برگزار می‌کند.

همه واحدها، مراکز آموزشی و آموزشکده‌های سما باید براساس آئین‌نامه برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی با برنامه‌ریزی دقیق و جامع و برگزاری کارگاه‌های آموزشی روزنامه‌نگاری و مطبوعات، تبلیغات و اطلاع‌رسانی مناسب در واحدهای دانشگاهی، زمینه حضور و مشارکت حداکثری دانشجویان در زمینه برگزاری دومین دوره این حشنوراه را فراهم کنند.

زمان شروع ثبت‌نام و شرایط عمومی و خصوصی حضور در این جشنواره از طریق سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه به نشانی www.farhangi.iau.ir و تارنمای www.iaumag.ir آمده و ثبت‌نام هم در همین تارنما انجام می‌شود.