اطلاعیه « چهارمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی »

چهارمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه

چهارمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی در سطح واحد ها ، استانی و کشوری در حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران شمال درحال برگزاری است.مهلت ارائه مدارک به اموردانشجویی دانشکده ها ۹۷/۱۰/۲۰

چهارمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران شمال در حال برگزاری است . دانشجویان نمونه  از 7 گروه مختلف علوم پایه، فنی مهندسی، پزشکی، علوم انسانی، دامپزشکی و هنر و معماری در مقاطع گوناگون با توجه به کسب بالاترین امتیاز با رعایت حدنصاب نمره براساس آیین نامه و الحاقیه مربوطه؛ انتخاب می شوند.
دانشجوی نمونه فردی است که علاوه بر دارا بودن استعدادهای برتر علمی، آموزشی در زمینه¬های فرهنگی و اجتماعی نیز سابقه فعالیت داشته و  امتیازات لازم را طبق آیین نامه کسب نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت اصلی واحد بخش فرم ها و آیین نامه ها  یا به اداره اموردانشجویی دانشکده خود مراجعه فرمایید. مهلت ارائه مدارک : 97/10/20

حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران شمال

اداره کل اموردانشجویی