برگزاری روز دانشجو با حضور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران شمال

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۴ کد : ۸۴۴۱ اخبار تصویری دانشجویی فرهنگی اطلاعیه ها

دکتر کلانتری، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، در مراسم روز دانشجوی واحد تهران شمال، تشکیل و گسترش موفقیت آمیز هسته های دانشجویی که گروه هایی از دانشجویان باانگیزه و علاقه مند، در قالب این هسته ها و کمیته ها، تمام کارها و فعالیت های فرهنگی مربوط به دانشجویان واحد را انجام می دهند را یکی از کارهای ارزشمند واحد تهران شمال در سال های اخیر خواند.

دکتر کلانتری، با اظهار خرسندی از شنیدن انتقادات مهم و سازنده دانشجویان از مسئولین دانشگاه آزاد، گفت: همواره جای انتقاد آزادانه دانشجویان از مسئولین در دانشگاه آزاد خالی بود و قبلاً بیشتر صحبت های دانشجویان در چنین جلساتی به تقدیر و تشکر از مسئولین اختصاص داشت. در حالی که ما معتقدیم ادبیات دانشجویی باید یک ادبیات انتقادی باشد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با ذکر اینکه در هیچ جای دنیا و حتی در دانشگاه هایی با قدمت 600 تا 800 ساله مشابه ندارد که دانشجویان رأس یک حکومت را آزادانه به باد انتقاد بگیرند، گفت: وجود این فضای نقد آزادانه خود از برکات خون شهدا و استقرار نظام مقدس و پربرکت جمهوری اسلامی است.

وی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال را در زمینه برگزاری نقد دانشجویی در بین سایر واحدهای دانشگاه آزاد پیش قدم و پیشتاز دانست و با بیان اینکه ما باید این مسأله را قدر بدانیم گفت: مواردی که در صحبت های دوستان دانشجو عنوان شد از قبیل ساماندهی استادان، نبود مکان مناسب برای استراحت، تفاوت قیمت غذا در این واحد با سایر واحدهای دانشگاه آزاد، کمبود ساعات کار کتابخانه، انتقاد از برخورد برخی کارکنان، مشکلات نشریات دانشجویی، وضعیت نامناسب سلف سرویس، کمبود بودجه فرهنگی و حتی نبود مسجد در این مجتمع دانشگاهی که از قلم افتاده است، همگی مطالبی کاملاً درست و منطقی بودند و باید عرض کنم که همه آنها در داخل واحد و توسط مسئولین واحد قابل حل بوده و ان شاءالله حل خواهند شد زیرا در حال حاضر واحد تهران شمال از یک تیم مدیریتی هماهنگ، عمل گرا، مشورت پذیر و اهل تعامل با دانشجو برخوردار است.

دکتر کلانتری، تشکیل و گسترش موفقیت آمیز هسته ها و کمیته های فرهنگی دانشجویی که گروه هایی از دانشجویان با انگیزه و علاقه مند، در قالب این هسته ها و کمیته ها تمام کارها و فعالیت های فرهنگی مربوط به دانشجویان واحد را انجام می دهند، یکی از امتیازات ارزشمند واحد تهران شمال خواند و گفت: بنده همواره در بازدیدهایم از سایر واحدها و دانشگاه های کشور از این کار مهم و اثرگذار واحد تهران شمال یاد می کنم و آن را به عنوان الگویی مناسب در این زمینه معرفی می کنم.

حجت الاسلام کلانتری در ادامه صحبت هایش خطاب به دانشجویان گفت: دانشجویی به این نیست که فقط در کلاس درس حاضر شد و دروس آموزشی را خواند و با موفقیت امتحان داد و سرانجام با اخذ یک مدرک از دانشگاه فارغ التحصیل شد بلکه دانشجویی به این است که در کنار تحصیل به چندین کار آینده ساز دیگر هم پرداخته شود، مهارت های مختلفی آموخته شود و در همان دوران دانشجویی رشد اجتماعی مناسب کسب شود. و از آنجا که رشد اجتماعی در کار گروهی و در حضور در بین سایر دانشجویان، مسئولیت پذیری و برعهده گرفتن امور و مشارکت در کارها و فعالیت های اجتماعی پیدا می شود، دانشگاه مناسب ترین فضا و بستر برای این رشد و تعالی است لذا می بینیم که برخی از سرداران دفاع مقدس ما دانشجویان 20 تا 22 ساله ای بودند که به جبهه رفتند و طوری عمل کردند که علاوه بر اینکه جزو مفاخر کشور شدند نام آنها در جهان بلندآوازه شد. آنها همان دانشجویان عضو هسته ها و گروه های فعال دانشجویی بودند که در دانشگاه علاوه بر تحصیل و کسب علم به بحث و تحلیل مسائل و مشکلات کشور می پرداختند و نسبت به شرایط کشور و جامعه حساس بودند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در خاتمه با تاکید بر این نکته که اگر دانشجو فقط به درس و کتاب و نمره اهمیت دهد از نظر علمی رشد می کند اما به آن تعالی و پیشرفتی که باید در زندگی و در کشور داشته باشد، نخواهد رسید، گفت: البته حضور در کار گروهی هم برای آنکه موفق باشد شرایطی دارد و باید هدفمند و جهت دار باشد وگرنه موفق نخواهد بود. یکی از جهت های اصلی کسب رشد اخلاقی و معنوی است. به فرموده مقام معظم رهبری در زمان دانشجویی تحصیل خوب، تهذیب خوب و ورزش خوب مهم است. در همین دوران دانشجویی باید رشد معنوی و تعالی معنوی پیدا کرد و در جهت تهذیب نفس و خدمت به کشور کوشید لذا دانشجو باید بداند که اگر دستاورد او از دوران دانشجویی فقط گرفتن مدرک باشد، زیان کرده است و اگر به رشد و تعالی لازم رسیده و خود را برای عهده داری مسئولیت های مهم در کشور آماده و مهیا ببیند از این دوران مهم زندگی بهره مناسب را برده است.

در این جلسه که با همکاری هسته فرهیختگان جوان و حضور پرشور دانشجویان برگزار شد، در ابتدا دانشجویانی به نمایندگی از کانون های دانشجویی، هسته های فرهیختگان جوان، بسیج دانشجویی، نشریات دانشجویی و هسته مشاوره واحد، مطالب و پیشنهادها و انتقادهای خود را بیان کردند و پس از آن دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس واحد تهران شمال نیز ضمن گرامیداشت روز دانشجو به دغدغه ها و مطالبات آنان پاسخ گفت.