کارگاه ضرورت تعالیم قرآنی در عصر مدرنیته

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۱ کد : ۸۵۹۲ اخبار تصویری دانشجویی فرهنگی اطلاعیه ها

کارگاه ضرورت تعالیم قرآنی در عصر مدرنیته در تاریخ 1398/10/15 در سالن سمینار دانشکده مدیریت و با حضور رؤسای محترم دانشکده ها و مدیران واحد برگزار گردید.

در ابتدای مراسم برادر گرامی جناب آقای مهندس اسماعیلی به تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم پرداختند سپس اولین سخنران جلسه، جناب آقای موسوی، رئیس محترم مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی پیرامون محور مقاومت به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان با اشاره به این که دشمن از ابتدای انقلاب تاکنون جهت فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران از هیچ کوششی دریغ نورزیده است از تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی گرفته تا برپایی فتنه ها و راه اندازی داعش به ایراد سخنرانی پرداخت. به عقیده وی سردار سلیمانی پیشرو در این قضایا بود و برای عملیاتی کردن این مهندسی کلان سر از پا نشناختند.

در ادامه مراسم آقای موسوی به شرح ویژگی های سردار سلیمانی از جمله: خستگی ناپذیری، شجاعت، اقتدار و شخصیت معنوی ایشان اشاره کردند.

سخنران دیگر این مراسم جناب آقای عبادی از حافظین محترم قرآن کریم بود. اوابتدای سخن را با سخنی از نهج البلاغه با عنوان«دوست هرانسانی عقل اوست و دشمن هرانسانی جهل اوست» آغاز کرد. همچنین ایشان با اشاره به آیه مبارکه فاقرءوا ما تیسر من القرآن اشاره کرد و به اهمیت تلاوت مستمر همراه با درک معانی و مفاهیم و انس با قرآن اشاره کرد.

نقل قول از گوته، تولستوی، گیبون و ناپلئون در زمینه اسلام و قرآن از دیگر بیانات استاد بود.

به عقیده ناپلئون، قرآن به تنهایی عهده دار سعادت بشر است. تولستوی می گوید، هر کس بخواهد سادگی و بی پیرایگی اسلام را دریابد باید قرآن را دریابد.