اداره تغذیه

نام و نام خانوادگی رئیس اداره تغذیه: جناب آقای بهرامی

شماره تماس: ۴۴۵ داخلی ۴۷-۷۷۰۰۹۸۲۷-۰۲۱

شماره فاکس: ۷۷۳۱۷۷۴۸-۰۲۱

 

غذای دانشجویی:

غذای دانشجویی با قیمت هر پرس ۱,۰۰۰ تومان (وعده ناهار) در سلف سرویس های کلیه دانشکده های تابعه با هماهنگی اداره تغذیه توزیع می گردد.

 

مراکز بوفه دانشکده

بوفه دانشکده به منظور ارائه خدمات به دانشجویان و عرضه مواد غذایی بهداشتی با قیمت های مصوب و دانشجوئی و رعایت موازین و مسائل بهداشتی تحت نظارت و کنترل مستمر حوزه معاونت دانشجوئی واحد فعالیت می نماید.

خلاصه آئین نامه بوفه دانشجویی

مقررات اداری:

۱- ساعت کار بوفه از ۸ صبح لغایت ۲۰ می باشد.

۲- بهای کلیه تنقلات ایرانی باید مطابق قیمت مصرف کننده مندرج بر روی بسته بتدی باشد.

۳- بهای تنقلات خارجی یا اقلامی که فافد قیمت مصرف کننده بر روی بسته بندی است نباید بیشتر از ۱۰% قیمت فاکتور عمده فروش عرضه گردد.

۴- جنانچه مستأجر بهایی بیشتر از قیمت تعیین شده طلب کند تخلف محسوب شده و مشمول جریمه و اقدامات اداری خواهد بود.

۵- مستأجر باید لیست کامل مواد خوراکی موجود در بوفه را با خط درشت نوشته در محلی که در معرض دید دانشجویان است نصب نماید و حق تغییر در قیمت های مصوب واحد را ندارد.

۶- چای و نسکافه باید در لیوان کاغذی یا لیوان گیاهی توزیع گردد.

۷- رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی در برخورد مستأجر با دانشجو الزامی است .

توجه: دفتر اداره امور دانشجویی دانشکده ، پذیرایی هر گونه نظر، انتقاد، پیشنهاد و یا شکایت احتمالی از عملکرد مرکز خدماتی بوفه دانشکده شما می باشند.