رتبه اولی های جشنواره قلم چه کسانی هستند؟

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۱۱۰۱۷ اخبار تصویری دانشجویی فرهنگی اطلاعیه ها

جشنواره نشریات قلم دانشگاه آزاد صبح روز سه‌شنبه مورخ 1400/07/27 در محل سازمان مرکزی این دانشگاه با حضور رتبه‌های اول و معاونت فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد. در این جشنواره از رتبه‌های اول تا چهارم به‌ترتیب تقدیر و تشکر به‌عمل آمد، اما به‌دلیل محدودیت‌های کرونا تنها رتبه‌های اول نشریات دانشجویی می‌توانستند در محل جشنواره  حضور پیدا کنند. رتبه های اول و دوم واحد تهران شمال به شرح زیر است:

از نشریه فطرس واحد تهران شمال مقاله علمی علوم پایه با عنوان«سلولی که جان می بخشد» نوشته محمد صادق سلمانیان نژاد رتبه نخست جشنواره را به خود اختصاص داد.

از نشریه فطرس واحد تهران شمال مقاله علمی علوم پایه با عنوان«گذشته و آینده نا باروری در ایران» نوشته امیرحسین خزائی  رتبه دوم جشنواره  را به خود اختصاص داد.

از نشریه بوم رنگ واحد تهران شمال مقاله علمی  ادبی  با عنوان« تجلی هویت در عرفان» نوشته الناز بهزاد پور رتبه دوم جشنواره را به خود اختصاص داد.

از نشریه بوم رنگ واحد تهران شمال مقاله  ادبی  با عنوان« هویت ایرانی- اسلامی و نمود آن در معماری خانه های سنتی» نوشته آناهیتا طبائیان  رتبه نخست  جشنواره را به خود اختصاص داد.

از نشریه پرتو عدالت واحد تهران شمال مقاله علمی  عمومی   با عنوان« کلاهبرداری پانزی» نوشته نازنین رستمی پور رتبه دوم جشنواره را به خود اختصاص داد.

معاونت فرهنگی واحد تهران شمال، کسب این موفقیت بزرگ را به جامعه دانشگاهی واحد تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان مزید توفیقات این عزیزان را در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی مسألت می نماید.